Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oto2sat/public_html/wp-content/plugins/car-value-calculator/index.php:1) in /home/oto2sat/public_html/wp-content/themes/carspot/functions.php on line 336
İKİNCİ EL ARABA ALIM SATIM - Oto2Sat
Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
İKİNCİ EL ARABA ALIM SATIM

İKİNCİ EL ARABA ALIM SATIM

Araç sahipleri için araçlarını satmak zorlu ve meşakkatli bir süreçtir. Hem piyasaya hakim olmanız hem araçlar hakkında bilgi ve fikir sahibi olmanız gerekir. Tüm bunları bilseniz de size uygun alıcıyı hızlı ve güvenli bir şekilde bulmak çok da kolay değildir. Tüm bu zorluklar Oto2Sat’la tanışana kadar. Artık güvenli ve hızlı bir şekilde aracınızı satabilirsiniz.

OTO2SAT’LA ARAÇ SATMAK ÇOK KOLAY

İkinci el araba alım satım konusu son zamanlarda piyasası oturmuş bir iş kolu olsa da güvenilir firma bulmak çok zor. O zaman gelin bu zorluğu birlikte ortadan kaldıralım. Üvez Otomatik Grup güvencesiyle aracınızı bir saat içerisinde satın alan firmamız hem zaman hem para kazanmanız için burada. Uzman ekipleriyle araç piyasasına hakim olan Oto2Sat sizler için gerekli araştırmayı yapar ve en uygun fiyat teklifini sunar.

ARABAMI HEMEN SATMAK İSTİYORUM

Arabanızı hemen satmak istiyorsunuz, acil nakite ihtiyacınız var ya da model yenileyeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey Oto2Sat internet adresini ziyaret ederek bir tek form doldurmak. Evet doğru duydunuz. Yapmanız gereken tek şey form doldurmak. İkinci el araba alım satım piyasasına dair hiçbir araştırma yapmanıza gerek yok. Dolduracağınız formda sizlere aracınızın modeli, kilometresi gibi özellikleri sorulur. Uzman ekiplerimiz doldurduğunuz forma karşılık sizlere ortalama bir fiyat teklifi sunar. Teklifi uygun bulmanız durumunda randevu alarak aracınızla birlikte misafirimiz olmanız satış işlemi için yeterli olacaktır.

ARABAMI SATMAK İÇİN İZLEYECEĞİM YOLLAR

Müşteri hizmetleri danışanlarımız tarafından sizlere en uygun tarihe randevu verilecektir. Sizler ofisimizde keyifle çayınızı kahvenizi yudumlarken uzman ekiplerimiz tarafından yapılacak ekspertizde en güvenilir satış fiyatı hesaplanır. Aracınızın hacizli veya kredili olması satış işlemine engel teşkil etmez. Satış ücreti tercihinize bağlı olarak banka havalesi ya da nakit olarak tarafınıza teslim edilir. Bir saat içerisinde araç satışının adresi Oto2Sat!

İnternet sitemizde doldurduğunuz formdan sonra alacağınız ortalama teklif değil ofisimizdeki ekspertizden sonra alacağınız teklif geçerli olacaktır.

Top