Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oto2sat/public_html/wp-content/plugins/car-value-calculator/index.php:1) in /home/oto2sat/public_html/wp-content/themes/carspot/functions.php on line 336
ARACIMIN DEĞERİ NE KADAR ? - Oto2Sat
Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
ARACIMIN DEĞERİ NE KADAR ?

ARACIMIN DEĞERİ NE KADAR ?

Üvez Otomatik Grup güvencesiyle araçlarınızı satın alan Oto2Sat’la araç satmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Aldığınız aracın bir süre sonra size uygun olmadığınızı düşünebilirsiniz. Ya da aracınızı nakite çevirmek isteyebilirsiniz. Size uygun alıcıyı, kısa bir zaman dilimi içerisinde bulamıyorsunuz yapmanız gereken çok basit. Araç satmak isteyenler pek çok zaman piyasa değerlerini, araçlarının değerini bilmedikleri için zorluklar yaşarlar. Oto2Sat’la bu zorlukların hiçbirini yaşamayacaksınız.

Oto2Sat’ı Yakından Tanıyalım Mı?

Üvez Otomatik Grup güvensiyle çalışmalarını sürdüren firmamız, size ve aracınıza en uygun alıcıdır. Aracınızı Oto2Sat güvensiyle satın ve zaman kaybından kurtulun. Yaşayacağınız herhangi bir zaman ve nakit kaybının önüne geçebilirsiniz. Bunun için de araç piyasasıyla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmanız gerekmez.

Aracımın Değeri Ne Kadar Eder ?

Aracınızı satmak istiyorsunuz ama aracımın değeri ne kadar eder sorusuna verecek yanıtınız yok mu? Bu konuda araştırma yaparak zaman kaybetmenize hiç gerek yok. Yapmanız gereken tek şey internet sitemiz üzerinden bir form doldurmak. Aracınıza dair bilgileri girdiğiniz bu formda ortalama bir fiyat teklifi sizlere sunulacaktır. Teklif sonrası randevu olarak ofisimize gelebilirsiniz. Siz değerli müşterilerimizi ofisimizde ağırlamak ve hızlı, güvenilir bir şekilde aracınızı satın almak için bekliyoruz. Ofisimizde uzman ekiplerimiz tarafından yapılacak detaylı incelemeden sonra en doğru fiyat teklifi sizinle paylaşılacaktır.

Aracınız hacizli veya kredili olması satış işleminin gerçekleşmesi için engel değildir. Aracınız ortalama bir saat içinde satın alınır. Satış ücreti sizin belirleyeceğiniz seçeneğe bağlı olarak banka havalesi ya da nakit olarak sizlere sunulur.

İkinci el araç fiyatını belirlenirken pek çok nokta üzerinde durulur. Bunlar aracın kilometresi, modeli, hasar geçmişi, üretim yılı, markası gibi özelliklerdir.

Oto2Sat Nerede?

İnternet sitemiz üzerinden doldurduğunuz formdan sonra randevu almak için arayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri danışanlarımız sizin için en doğru ve uygun zaman dilimine randevu ayarlayacaktır. İnternet sitemizden aldığınız fiyat teklifi ortalamadır. Geçerli olan fiyat teklifi ofisimizde yapılacak ekspertizden sonra sizlere söylenendir.

Oto2Sat, Yenibosna Merkez Mahallesi, Çınar Mahallesi, 31 Numara’dadır.

Top