Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oto2sat/public_html/wp-content/plugins/car-value-calculator/index.php:1) in /home/oto2sat/public_html/wp-content/themes/carspot/functions.php on line 336
ARABA SATMANIN İNCELİKLERİ NELERDİR? - Oto2Sat
Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
ARABA SATMANIN İNCELİKLERİ NELERDİR?

ARABA SATMANIN İNCELİKLERİ NELERDİR?

Binbir emek ve özenle aldığınız aylarca ya da yıllarca kullandığınız aracınızı satmaya karar vermiş olabilirsiniz. Kuşkusuz pek çok araç sahibi gibi sizler de satış sürecini hızlı ve sorunsuz son bulmasını isteyeceksiniz. Bu yüzden araba satmanın incelikleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. O zaman bildiğiniz her şeyi unutun ve Oto2Sat’la tanışın

OTO2SAT’I YAKINDAN TANIYALIM MI?

Oto2Sat, Üvez Otomatik güvencesiyle aracınızı satın alan bir şirkettir. Evet doğru duydunuz. Yapmanız gereken ufak işlemlerden sonra bir saat içerisinde aracınız satın alınıyor ve satış ücreti sizin belirleyeceğiniz yönteme bağlı olarak ödenir. İsterseniz nakit isterseniz banka havalesi olarak anında paranız cebinizde. Aracınızın kredili veya hacizli olması da satış işleminin gerçekleşmesine engel değildir.

NASIL BİR YOL İZMELİYİM?

Aracınızı güvenilir ve zaman kaybı yaşamadan satmanın adresi Oto2Sat! Aracınızı satmak isterken araba satmanın incelikleri hakkında bilgi sahibi değilseniz doğru yerdesiniz. Yapmanız gereken tek şey internet sistemiz üzerinden araç bilgilerinizi girerek form doldurmak. Alacağınız ortalama fiyat teklifinden sonra bizlere ulaşarak randevu almanız yeterli. Müşteri hizmetleri danışmanlarımızdan alacağınız randevudan sonra ofisimizde sizleri misafir etmekten kıvanç duyarız.

ARAÇ FİYATLANDIRMASI NASIL YAPILIR?

Ofisimizde uzman ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilecek ekspertiz sonrası sizlere geçerli olacak fiyat teklifi sunulacaktır. İnternet sitemizde doldurduğunuz form sonrası belirlenen teklif temsili ve ortalamadır. Ekspertiz sonrası sunulacak fiyat teklifi sizler için de uygunsa bir saat içinde satış işlemi gerçekleşir. Evet doğru duydunuz, bir saat içinde aracınızı nakite çevirebiirsiniz. Böylelikle hem para hem zaman kazanmış olursunuz. Ofisimizde uzman ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen ekspertiz işlemi ücretsizdir.

ARAÇ DEĞERİ NASIL HESAPLANIR?

Oto2Sat, uzman ekipleriyle yapılan ekspertizde araç ücreti belirlenirken pek çok husus dikkate alınır. Aracınızın kilometresi, markası, modeli, hasar ve kaza geçmişi bu hususlardan bazılarıdır.

Pek çok araç satış sitesiyle muhatap olmak size sadece zaman kaybettirecektir.  Güvenli ve hızlı satış için firmamızla tanışın ve siz de diğer değerli müşterilerimiz gibi bir saat içinde satışınızı gerçekleştirerek paranızı alın.

Top