Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oto2sat/public_html/wp-content/plugins/car-value-calculator/index.php:1) in /home/oto2sat/public_html/wp-content/themes/carspot/functions.php on line 336
ARABA SATMAK İÇİN SİTELER - Oto2Sat
Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
ARABA SATMAK İÇİN SİTELER

ARABA SATMAK İÇİN SİTELER

Gelişen teknolojiyle birlikte araç satışı eskisi kadar zor değil. Yapmanız gereken tek şey doğru aracıyı bulmak ve güvenli satışı gerçekleştirmek. Piyasada araba satmak için siteler giderek arttı. Siz ise araba satmak için siteler arayışına girmek yerine Oto2Sat’a gelin. Bir saat içinde aracınızı satın. Evet doğru duydunuz. Sadece bir saat içinde aracınızı Üvez Otomativ Grup güvencesiyle satın alıyoruz.

ARABA SATMANIN EN KOLAY YOLU

Nakite ihtiyacınız var ya da aracınızı yenilemek mi istiyorsunuz? Yapmanız gereken çok basit. Oto2Sat, bir saat içerisinde aracınızı satın alır ve ödemeyi sizin belirleyeceğiniz şekilde ister banka havalesi ister nakit olarak yapar.

İnternet sitemize girerek dolduracağınızın formda sizlere araç bilgileriniz sorulur. Dolduracağınız formdan sonra uzman ekiplerimiz ortalama bir fiyat hesaplar ve sizlere sunar. Daha sonra alacağınız randevuyla ofisimize gelerek misafirimiz olabilir araç satışınızı gerçekleştirebilirsiniz!

ÜCRETSİZ EKSPERTİZ

Ofisimizde uzman ekipler tarafından yapılan ücretsiz ekspertiz sonrası sizlere en uygun fiyat teklifi sunulur. Bu sunulan teklifi kabul etmeniz durumunda bir saat içerinde satış işlemi gerçekleştirilir. Pek çok araç sahibi satış işlemindeki evrak işleriyle uğraşmak istemez. Oto2Sat tüm bu işlemleri sizler için hallederek zaman kaybı yaşamanızın da önüne geçiyor.

FİYATLANDIRMA NASIL YAPILIR?

Uzman ekiplerimiz en ince detayı göz önünde bulundurarak ekspertiz işlemini tamamlarlar. Aracınızın kilometresi, modeli, markası, hasar geçmişi gibi hususlar fiyatlandırma yapılırken göz önünde bulundurulur. Oto2Sat, uzman ekipleriyle yapılan ekspertizde göz önünde bulundurulan hususlar en doğru teklifi sunmak içindir.

Anlatılan tüm bu detaylardan sonra aracınızı satmaya mı karar verdiniz? Adresimiz çok kolay!

OTO2SAT NEREDE?

Üvez Otomotiv Grup markası olan Oto2Sat’, araba satışı için sizin için en uygun ve güvenilir adrestir. Randevu almak için bizlere 0212 655 99 99 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcimizden alacağınız randevu sonrası ofisimize gelerek ekiplerimizden teklif alabilirsiniz. Ekibimiz gerçekleştireceği ekspertizden sonra sizin için en doğru teklifi sunacaktır. Geçerli olan fiyat teklifi ofisimizde yapılacak muayeneden sonra belirlenecek tekliftir.

Top