Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oto2sat/public_html/wp-content/plugins/car-value-calculator/index.php:1) in /home/oto2sat/public_html/wp-content/themes/carspot/functions.php on line 336
ARABA SATMAK İÇİN EN HIZLI NOKTA! - Oto2Sat
Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
ARABA SATMAK İÇİN EN HIZLI NOKTA!

ARABA SATMAK İÇİN EN HIZLI NOKTA!

Oto2sat’la araç satışı hiç bu kadar kolay olmamıştı. Çok beğenerek, bin bir emekle satın aldığınız aracınızı değiştirmek ya da elden çıkarmak istiyor olabilirsiniz. Bu isteğinize karşılık değişen otomotiv piyasasına hakim olmanız, otomotiv gündemini takip etmeniz gerekir. Tüm bu bilgiler sizde mevcutsa bile uygun alıcıyı hızlı bulmak her zaman çok da kolay olmayabilir. Bu zorlu araç satış sürecinde artık Oto2sat sizinle.

Oto2sat’ta araba satmak için gereken tüm bilgileri sizin için mevcut. Üvez Otomotiv Grup güvencesiyle bir saat içinde aracınızı satın alan firmamız sayesinde hem paradan hem zamandan kazanmak sizin elinizde. Yapmanız gerekenler ise çok basit.

ARABAMI NASIL SATARIM?

Oto2sat güvencesiyle aracınızı satmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken internet sitemize girerek aracınıza ait özelliklerin mevcut olduğu bir form doldurmaktır. Bu form sonrası uzman ekiplerimiz tarafından sizlere ortalama bir fiyat teklifi sunulur. Bu ortalama fiyat teklifi sizin için uygunsa randevu alarak aracınızla ofisimize gelmeniz yeterli.

EKSPERTİZ İŞLEMİ ÜCRETLİ Mİ?

Ofisimize geldiğinizde sektörde bir numara firmamızın uzman ekipleri aracınıza ekspertiz işlemi uygularlar. Bu ekspertiz işlemi sonrası en güvenilir fiyat teklifi belirlenir ve sizinle paylaşılır. Ekspertiz işleminde aracınızın kilometresi, markası, modeli, hasar geçmişi gibi pek çok detayı göz önünde bulundurulur.

NE KADAR SÜREDE ARACIM SATILIR?

Ekspertiz işlemi sonrası sizlere sunulan fiyat teklifini kabul etmeniz durumunda bir saat içerisinde satış işlemi gerçekleşir. Aracınızın kredili veya hacizli olması ise satış işlemi için sorun teşkil etmez. Sizin belirleyeceğiniz seçeneğe göre arabanızın ücreti ister nakit ister banka havalesi olarak sizlere ödenir. Oto2sat’ın hızlı alt yapısı ve uzman kadrosuyla siz de hızlı bir şekilde aracınızı nakite çevirin.

Siz de Oto2sat’la aracınızı güvenli ve hızlı satmak isterseniz fiyat teklifi alın ve bizlerle tanışın. Hızlı araç satışı için sitemizde bulunan fiyatlandırma formunu doldurmanız ya da 0212 655 99 99 numaralı müşteri hizmetleri hattımızdan arayarak randevu almanız yeterli.

Araba satmak için yapmanız gerekenler işte bu kadar basit. Oto2sat’la güvenle aracını sat.

Top