Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oto2sat/public_html/wp-content/plugins/car-value-calculator/index.php:1) in /home/oto2sat/public_html/wp-content/themes/carspot/functions.php on line 336
Arabam ne kadar eder? - Oto2Sat
Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Arabam ne kadar eder?

Arabam ne kadar eder?

Arabamı satmak istiyorum, arabam ne kadar eder? 

Araç satışında gerek aracı satanın gerekse de aracı alanın mağdur olmaması için doğru fiyatlandırma çalışması yapılması oldukça önemlidir. Sizler aracınızı satmayı düşündüğünüz an ve arabam kaç para eder diye merak ettiğiniz an bunun cevabı sitemiz üzerinden alacağınız arabanın değerini hemen ücretsiz olarak öğrenebileceğiniz fiyatlandırma formudur.

Oto2sat web sitemiz üzerinden arabana ait marka, model, yıl, kilometre gibi araba bilgilerini girerek ilk fiyat teklifini alabilirsiniz. Bu teklif arabanla benzer özelliklere sahip diğer arabaların piyasadaki en güncel ikinci el araç fiyatları dikkate alınarak otomatik hesaplanır. İlk fiyat teklifini tarafımızdan temin ettikten sonra dilerseniz aracınızı satmak için bizden randevu alabilirsiniz. Müşteri yetkilimizle birlikte istediğin gün ve saatte ücretsiz ekspertiz randevunu oluşturarak aracınız için geçerli fiyat teklifimizi alır ve satış işlemlerine başlayabilirsiniz. Unutmayın, son fiyat teklifimiz ekspertiz sırasında çıkacak rapor dikkate alınarak belirlenir.

Ekspertiz sonrasında tarafınıza sunulan son fiyat teklifini de kabul etmeniz durumunda aracınızın satış işlemlerine hızlıca geçilir. Evrak ve noter işlemleri tarafımızca hızlıca tamamlarız ve ödemenizi ister nakit olarak isterseniz banka hesabınıza havale yaparız.

  1. el araba fiyatlarını nasıl belirliyorsunuz? İkinci el aracınızın değerini hesaplarken birçok kriteri dikkate alıyoruz. Piyasa da aynı marka ve modelde ve aynı özelliklere sahip araç fiyatlarını da dikkate alarak sizlere özel fiyat çalışması yapıyoruz. Bizler aracınızın markası, modeli, kilometresi, üretim yılı, trafiğe çıkış tarihi, hasar geçmişi gibi faktörlere ek olarak aracın değerini doğrudan etkileyen sürücünün kullanım şekli gibi faktörler de göze önüne alıyoruz. Servis durumu, periyodik bakımların yapılıp yapılmadığı ve nerede yapıldığı, tamir sırasında kullanılan malzemenin orijinalliği ve işçilik kalitesi, donanım ve aksanların orijinal olup olmadığı da ikinci el araba değerini belirlerken dikkate aldığımız kriterlerdir.

Aracım için sizden nasıl fiyat teklifi alabilirim?

İkinci el satmayı düşündüğünüz aracınız için Oto2sat ‘tan internet sitemiz üzerinden ya da dilerseniz 0212 655 99 99 nolu müşteri hizmetleri hattımızdan bilgi ve teklif sürecinizi yürütebilirsiniz. Böylelikle bu kanallar üzerinden vermiş olduğunuz aracınıza dair bilgiler dikkate alınarak sizlere ilk fiyat teklifimizi sunarız. Ancak son ve geçerli fiyat teklifimizi aracın ekspertiz raporuna göre sizlere sunmaktayız.

Top